Tietosuoja

Tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi toukokuussa 24th 2018 noudattamaan GDPR.

NERELIN ONLINE-TIETOSUOJA POLITIIKKAA TILAAJILLE JA SIVUSTOlle

YLEISTÄ

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan sivustoon www.cogipas.com Matthew Baileyn osastoon, joka harjoittaa liiketoimintaansa Nerel Online (“Nerel Online” tai “we”) -tietokannana tilaajille ja verkkosivujen kävijöille.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka käsittelemme verkkosivustomme vierailijoiden sekä tilaajamme edustajien ja potentiaalisten tilaajien edustajia (kaikki edellä mainitut ”tilaajat”) käyttäjiä kohtaan, jotka vierailevat verkkosivustollamme, tilaamalla uutiskirjeitä tai / tai kommentteja (kaikki edellä mainitut ”Palvelut”).

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tarvittaessa tietojenkäsittelykäytäntöjen muutoin tai muutoin. Nykyinen versio löytyy verkkosivustomme tältä sivulta. Emme tee merkittäviä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön tai vähennä tämän yksityisyyden suojan tilaajien oikeuksia ilmoittamatta siitä.

Huomaa, että tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan vain henkilötietojen käsittelyyn, jonka Nerel Online suorittaa rekisterinpitäjänä. Nerel Online -tilaajien tai käyttäjien tuottamiin tietoihin, kun ne käyttävät Palveluita käyttäessään Nerel Online -palvelua omassa liiketoiminnassaan, Nerel Online käsittelee näitä henkilökohtaisia ​​tietoja tietojenkäsittelijänä. Tällöin asiaankuuluvaa tilaajaa pidetään rekisterinpitäjänä.

VALVONTAJEN YHTEYSTIEDOT

Nimi: Matthew Bailey - mukula kuin Nerel Online

Osoite: St. Louis, Carriacou, GRENADA (WI)

Sähköposti: [Sähköposti suojattu]

KÄSITTYT HENKILÖTIEDOT JA TIETOJEN LÄHTEET

Keräämme kahta tyyppistä tietoa tilaajista: (i) tilaajatiedot; ja (ii) Analytics-tiedot. Vaikka emme yleensä käytä Analytics-tietoja yksilöiden tunnistamiseen, joskus henkilöt voidaan tunnistaa siitä joko yksinään tai yhdistettäessä tai liitettäessä tilaajatietoihin. Tällaisissa tilanteissa Analytics-tietoja pidetään sovellettavien lakien mukaan myös henkilötietoina, ja me käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina.

Nerel Online voi kerätä ja käsitellä seuraavia tilaajatietoja: (i) nimi ja yhteystiedot (tarvittaessa myös käyttäjänimet); (ii) sähköpostiosoite; (iii) viestintähistoria; (iv) tiedot palveluiden käytöstä tai mielenkiinnostasi palveluihimme; v) tilaajien poissulkemiset ja opt-init.

Suurin osa tilaajatiedoista vastaanotetaan suoraan tilaajilta, kun tilaaja käyttää palveluita.

Palvelumme käytön yhteydessä keräämämme Analytics-tiedot sisältävät esimerkiksi seuraavat tiedot: (i) tilaajan IP-osoite; ii) laitteen ja laitteen tunnistenumero; (iii) käyttöjärjestelmä; iv) vierailun aika; v) selaimen tyyppi ja versio; (vi) kieliasetukset. (vii) URL-osoitteen reitti ja hakuhistoria sivulla.

keksit

Käytämme erilaisia ​​tekniikoita kerätä ja tallentaa Analytics-tietoja ja muita tietoja, mukaan lukien evästeet, kun tilaajat käyvät palveluissamme.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään ja tallennetaan laitteellesi ja joiden avulla voimme tunnistaa verkkosivustojemme kävijät ja helpottaa palveluidemme käyttöä ja luoda kokonaistietoja kävijöistämme. Tämä auttaa meitä parantamaan palveluitamme ja palvelemaan tilaajia paremmin. Evästeet eivät vahingoita laitettasi tai tiedostoja. Käytämme evästeitä räätälöidäksemme Palvelumme ja tarjoamiamme tiedot tilaajien henkilökohtaisten etujen mukaisesti.

Tilaajat voivat päättää asettaa web-selaimensa kieltäytymään evästeistä tai hälyttämään, kun evästeitä lähetetään. Esimerkiksi seuraavat linkit tarjoavat tietoja siitä, kuinka evästeasetuksia voidaan säätää joillakin suosituilla selaimilla:

Huomaa, että jotkut Palvelumme osat eivät ehkä toimi kunnolla, jos evästeiden käyttö kielletään.

Web-analytiikkapalvelut

Palvelumme käyttävät Google Analyticsia ja muita web-analytiikkapalveluita Analytics-tietojen ja kävijöiden käyttöä koskevien raporttien laatimiseen ja auttaaksemme meitä parantamaan palveluita. Google Analytics tarjoaa yleiskatsauksen Google Analytics -sivustolla. On mahdollista poistaa Google Analytics käytöstä seuraavalla selaimen lisätyökalulla: Google Analyticsin opt-out-lisäosa.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVAT TAVOITTEET JA LAINSÄÄDÄNTÖÖN PERUSTEET


Tarkoituksiin

Nerel Online käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Tarjoamme palveluitamme ja lähettää tilaajille satunnaisia ​​sähköpostiviestejä

Käsittelemme henkilötietoja ensinnäkin voidaksemme tarjota Palveluita tilaajillemme ja hoitaa, ylläpitää ja kehittää liiketoimintaamme. Henkilötietoja voidaan käsitellä Palvelujen suorittamiseksi tilaajaa kohti. Voimme käyttää tietoja esimerkiksi tarjoamaan Palvelujen olennaiset toiminnot ja tarjoamaan pääsyn Palveluihin. Jos tilaaja kirjoittaa kommentteja, voimme käyttää annettuja tietoja vastaamiseen ja / tai sähköpostiviestintään.

Asiakasviestintään ja markkinointiin

Voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja palveluntarjoajiin liittymistä varten tilaajille ja ilmoittaaksemme tilaajille Palveluidemme muutoksista sekä palvelumme markkinoimiseksi.

Laadun parantamiseksi ja trendi-analyysiksi

Voimme käsitellä palveluiden käyttöä koskevia tietoja palvelumme laadun parantamiseksi esimerkiksi analysoimalla palveluidemme käytön suuntauksia. Kun mahdollista, teemme tämän käyttämällä vain aggregoituja, ei henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja.

Käsittelyn lailliset perusteet

Käsittelemme henkilötietoja suorittaaksemme Palveluita tilaajille ja noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita. Lisäksi käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja voidaksemme noudattaa perusteltua intressiämme johtaa, ylläpitää ja kehittää liiketoimintaamme sekä luoda ja ylläpitää tilaajasuhteita. Kun valitsemme tietojasi laillisten etujemme perusteella, punnitsemme omia etujamme yksityisyyden suojaan.

Tietyissä Palvelujen osissa tilaajia voidaan pyytää antamaan suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn; esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen tai postittaessa kommentteja. Tässä tapauksessa tilaajat voivat peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

SIIRTYMINEN ETA: N ulkopuolella sijaitseviin maihin

Tallennamme henkilötietoja useilla maantieteellisillä alueilla, mukaan lukien alueet, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen ulkopuolella. Sellaisenaan me tai palveluntarjoajamme (kuten Google) voivat siirtää henkilötietoja tai käyttää niitä lainkäyttöalueilla Euroopan talousalueen ulkopuolella tai tilaajan kotipaikassa.

Pyrimme varmistamaan, että tilaajien henkilötiedot saavat riittävän suojan lainkäyttöalueilla, joissa niitä käsitellään. Tarjoamme riittävän suojan henkilötietojen siirroille Euroopan talousalueen ulkopuolelle tarjoajien kanssa tehtyjen sopimusten avulla.

HENKILÖTIETOJEN VASTAAVAT

Emme jaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa, jotka ovat Nerel Online -valvonnan ulkopuolella, paitsi jos jokin seuraavista olosuhteista täyttyy:

Se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin

Siltä osin kuin kolmannet osapuolet tarvitsevat pääsyä henkilötietoihin Palvelujen suorittamiseksi, Nerel Online on ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että henkilötietoja käsitellään yksinomaan tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin ja kaikkien sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti.

Oikeudellisista syistä

Voimme jakaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa, jotka ovat Nerel Online -valvonnan ulkopuolella, jos uskomme vilpittömässä mielessä, että pääsy henkilötietoihin ja niiden käyttö on kohtuudella välttämätöntä: (i) kaikkien sovellettavien lakien, asetusten ja / tai tuomioistuimen määräysten täyttämiseksi; (ii) havaita, estää tai muuten puuttua petoksiin, turvallisuuteen tai teknisiin kysymyksiin; ja / tai (iii) suojella Nerel Online -palvelun, tilaajien tai yleisön etuja, omaisuutta tai turvallisuutta lain mukaisesti. Kun mahdollista, ilmoitamme tilaajille tällaisesta siirrosta ja käsittelystä.

Valtuutetuille palveluntarjoajille

Voimme jakaa henkilötietoja valtuutetuille palveluntarjoajille, jotka suorittavat palveluja meille (mukaan lukien tietojen tallennus, myynti, markkinointi ja asiakastukipalvelut). Palveluntarjoajien kanssa tehdyt sopimukset sisältävät sitoumukset, joiden mukaan palveluntarjoajat sitoutuvat rajoittamaan henkilötietojen käyttöä ja noudattamaan yksityisyyden ja turvallisuuden normeja vähintään yhtä tiukkoja kuin tämän yksityisyyden suojan ehdot. Muista, että jos annat henkilökohtaisia ​​tietoja suoraan kolmannelle osapuolelle, kuten esimerkiksi verkkosivustollamme olevan linkin kautta, käsittely perustuu yleensä heidän käytäntöihinsä ja standardeihin.

Muista laillisista syistä

Jos Nerel Online osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, voimme siirtää henkilötietoja asianomaiselle kolmannelle osapuolelle. Jatkamme kuitenkin henkilötietojen suojan varmistamista. Ilmoitamme asiaan liittyville tilaajille, kun henkilötietoja siirretään tai niihin sovelletaan erilaista yksityisyydensuojakäytäntöä mahdollisimman pian.

Erityisellä suostumuksella

Voimme jakaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa, jotka ovat Nerel Online -valvonnan ulkopuolella, muista kuin edellä mainituista syistä, kun meillä on tilaajan nimenomainen suostumus siihen. Tilaajalla on oikeus peruuttaa tämä suostumus kaikkina aikoina.

VARASTOINTI

Nerel Online ei säilytä henkilötietoja pidempään kuin on laillisesti sallittua ja tarpeen Palvelujen tai niiden asiaankuuluvien osien tarjoamiseksi. Varastointiaika riippuu tietojen luonteesta ja käsittelyn tarkoituksista. Enimmäisaika voi siksi vaihdella käyttökohtaisesti.

Palveluiden käyttöä koskevat tilaajatiedot poistetaan yleensä kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, kun et enää käytä Palveluita. Tallennamme tilaajan henkilötietoja niin kauan kuin tilaaja on Palveluidemme rekisteröity käyttäjä ja sen jälkeen enintään niin kauan kuin laki vaatii tai kohtuudella tarpeen laillisiin etuihimme, esimerkiksi sisäiseen raportointiin, markkinointiin ja sovittamiseen.

Palveluihin liittyvä Analytics-tieto ei vanhene automaattisesti.

ASIAKKAIDEN OIKEUDET

Käyttöoikeus

Sinulla on oikeus käyttää meidän käsittelemiämme henkilötietojasi. Tilaajat voivat ottaa meihin yhteyttä ja me ilmoitamme, mitä henkilötietoja olemme keränneet ja käsitelleet mainittua tilaajaa kohtaan.

Oikeus peruuttaa suostumus

Jos käsittely perustuu tilaajan myöntämään suostumukseen, tilaaja voi peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen voi vähentää mahdollisuuksia käyttää Palveluitamme. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Oikeus oikaista

Tilaajilla on oikeus saada virheellisiä tai puutteellisia tilaajan tallentamia henkilötietojamme, jotka on korjattu tai täydennetty. Voit oikaista tai päivittää joitain henkilökohtaisia ​​tietoja Palvelun käyttäjätilisi kautta.

Oikeus poistaa

Tilaajat voivat myös pyytää meitä poistamaan tilaajan henkilötiedot järjestelmistämme. Toteutamme tällaisen pyynnön, ellei meillä ole laillista perustetta olla poistamatta tietoja.

Oikeus vastustaa

Tilaajat voivat vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos näitä tietoja käsitellään muihin tarkoituksiin kuin tarpeisiin, joita tarvitaan Palvelumme suorittamiseen tilaajalle tai laillisen velvoitteen noudattamista varten. Jos meillä ei ole perusteltua syytä jatkaa tällaisten henkilötietojen käsittelyä, emme enää käsittele henkilötietoja vastalauseesi jälkeen.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Tilaajat voivat pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä esimerkiksi silloin, kun tietojen poisto-, oikaisu- tai vastalausepyynnöt ovat vireillä ja / tai kun meillä ei ole perusteltua syytä käsitellä tietojasi. Tämä saattaa kuitenkin johtaa vähemmän mahdollisuuksiin käyttää Palveluitamme.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Tilaajilla on oikeus vastaanottaa meiltä henkilökohtaisia ​​tietojaan jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa ja välittää ne itsenäisesti kolmannelle osapuolelle.

Kuinka käyttää oikeuksia

Edellä mainittuja oikeuksia voidaan käyttää lähettämällä meille sähköpostia edellä mainituissa osoitteissa, mukaan lukien seuraavat tiedot: koko nimi ja sähköpostiosoite. Sähköpostin on oltava perillä samasta tilaajan sähköpostista vahvistustarkoituksia varten. Voimme pyytää toimittamaan lisätietoja, jotka ovat tarpeen tilaajan henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Voimme hylätä pyynnöt, jotka ovat kohtuuttomasti toistuvia, liiallisia tai ilmeisen perusteettomia.

SUORAMARKKINOINTI

Huolimatta etukäteen suoramarkkinointia varten myönnetystä suostumuksesta, tilaajalla on oikeus kieltää meitä käyttämästä tilaajan henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, markkinatutkimukseen ja suoramarkkinointitarkoituksiin tehtyyn profilointiin ottamalla meihin yhteyttä yllä mainittuihin osoitteisiin tai käyttämällä palveluiden toiminnallisuudet tai tilausmahdollisuudet, joita tarjotaan minkä tahansa suoramarkkinointiviestin yhteydessä.

VALITTAMINEN

Jos tilaaja katsoo, että henkilötietojen käsittelymme on ristiriidassa sovellettavien tietosuojalakien kanssa, valitus voidaan tehdä paikalliselle valvontaviranomaiselle tietosuojaa varten.

TIETOTURVA

Käytämme hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia keräämiesi ja käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Toimenpiteisiin kuuluvat tarvittaessa esimerkiksi salaus, palomuurit, suojatut tilat ja käyttöoikeusjärjestelmät. Turvallisuussäätömme on suunniteltu pitämään yllä asianmukaista tietojen luottamuksellisuutta, eheyttä, saatavuutta, joustavuutta ja kykyä palauttaa tiedot. Sovellettavat tarjoajat testaavat säännöllisesti palveluitamme, järjestelmiämme ja muita omaisuuksiamme tietoturva-aukkojen varalta.

Jos turvatoimenpiteistä huolimatta tapahtuu tietoturvaloukkauksia, joilla on todennäköisesti kielteisiä vaikutuksia tilaajien yksityisyyteen, ilmoitamme asiaan liittyville tilaajille ja muille osapuolille, joita asia koskee, sekä asiaankuuluville viranomaisille, kun sovellettavat tietosuojalait sitä edellyttävät. rikkoo mahdollisimman pian.

# loppu #